Смята, че личното му състояние през годините на неговото президентство значително

...
Смята, че личното му състояние през годините на неговото президентство значително
Коментари Харесай

12 млн. долара печели Порошенко от началото на годината

Смята, че персоналното му положение през годините на неговото президентство значително е намаляло
През първите четири месеца на тази година Петро Порошенко завоюва към 12,4 милиона $, следва от декларацията на президента, оповестена в електронния указател.

Така президентът на Украйна получи осем милиона $ дивиденти от общественото акционерно сдружение ZNKIF “Prime Asset Capital ”.

Около четири милиона са му били трансферирани от Министерството на финансите на Украйна, като са върнали разноските за придобиване на облигации за вътрешен държавен заем. От закупуването на скъпи бумаги Порошенко е получил към 174 хиляди $ капиталови облаги.

Също по този начин ръководителят на украинската страна е спечелил 163 хиляди $ като % от депозити в Международната капиталова банка; още 66,3 хиляди $ - отплата за издание в медиите на публикация за срещата му с Доналд Тръмп.

Миналата година приходите на Порошенко се усилиха с повече от 95 пъти спрямо 2017 година, надхвърляйки 1,55 милиарда гривни (57 милиона долара). В същото време Порошенко се оплаква, че животът му като държавен глава " не е захар ", а персоналното му положение доста е намаляло през годините на неговото президентство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР